Brno 19-21. Juli 2019 (3 dage)

4.650,00 kr.
Inkl. moms Delivery: 1 to 3 weeks

Brno 3 dage med løb.

Pitgarage

Brno i Tjekkiet - En vaskeægte racerbane man bare kommer tilbage til igen og igen… Der afholdes Schweizisk mesterskab samtidig med dette arrangement, hvis du savner noget seriøst modstand. Der er samtidig plads til den helt almindelige trackday-deltager da vi kører i 4 grupper alt efter omgangstider.

Banen der ligger smukt kuperet og omgivet af skovklædte bakker, er 25 meter bred hele vejen rundt, og har derfor gode muligheder for overhaling. Du er slet ikke i tvivl om, at du er på en rigtig MotoGP bane, hvor fart og sikkerhed smelter sammen til en super hurtig og fed oplevelse.

Arrangementet
 indeholder en masse køretid, primært opdelt i grupper efter omgangstider. I løbet af første dag bliver opdelingen rettet til, så kørernes omgangstider matcher hinanden i de forskellige grupper. Dette øger køreglæden og vigtigst af alt, sikkerheden for alle deltagere. Det er muligt at få en professionel instruktør, til at vise dig rundt på banen, uanset hvilket niveau du kører på.

Løb med stående start, afvikles henover arrangementet. 
Til løbene er der 2 klasser. Der er tale om Superbike og Supersport.                                                         
Endvidere kan man deltage i Endurance/langdistanceløb. Her kan alle deltage med hold af 2-4 kørere, mest optimalt er man 3. Endurance forløber sig oftest over 2 timer.

Det er endvidere muligt at deltage i Schweisisk Mesterskab. Dette kræver et ekstra tilmeldingsgebyr samt licens. Har du spørgsmål til deltagelse er du yderst velkommen.                                 

Banen
 byder på alt, hvad man kan forvente af et moderne motorsportsanlæg.
Tankstation ligger ved banen.
Restauranten ved banen er åben.

Kaffe
 er gratis under hele eventen.

Dækservice
 er åben alle dage – Skriv gerne i forvejen, hvis der er specielles ønsker til dæk.

Forsikring
 under træning og løb tilbydes. Kontakt Jysk Racing hvis du har behov for dette.

Førermøde afholdes på dansk, fra morgenen af på den første træningsdag og deltagelse er obligatorisk. Mødet er information om banen, sikkerhed og diverse praktiske informationer. Har du andre spørgsmål er de velkomne her.

Transport af motorcykel og udstyr skal du selv sørge for.

 

Brno2.19-pit-0

Produkt information

Pitgarage
4950