• Tilbud!
  • Nyhed!
  • Alcarras 26.-29.03.18
  • Alcarras 26.-29.03.18

Alcarras 09.-12. november 2020 (4 dage)

3.900,00 kr.
Inkl. moms Delivery: 3 to 6 weeks

Circuito d’Alcarrás er uden tvivl, en af de af de bedste og mest spændende baner vi har på programmet. Vi tilbyder her 4 dage på en svær og rigtig sjov bane.

Pitgarage

 

 

 

Circuito d’Alcarrás er 3743 meter lang, der er ti venstre og fire højre sving og her køres mod uret. Den største udfordring er det hurtige dobbelt-venstre-sving ned af en bakke. En kuperet bane, som med en minimumsbredde på fjorten meter, giver de ideelle betingelser for vores sport. Både Johan Mir og Mark Márquez, fra henholdsvis Moto2 og MotoGP, træner hjemmevant på denne fede bane. 

Arrangementet indeholder en masse køretid, primært opdelt i grupper efter omgangstider. I løbet af første dag bliver opdelingen rettet til, så kørernes omgangstider matcher hinanden i de forskellige grupper. Dette øger køreglæden og vigtigst af alt, sikkerheden for alle deltagere. Det er muligt, at få en professionel instruktør, til at vise dig rundt på banen, uanset hvilket niveau du kører på.

Til løbene er der 2 klasser: Der er tale om Superbike og Supersport

Endvidere kan man deltage i Endurance/langdistanceløb. Her kan alle deltage med hold af 2-4 kørere, mest optimalt er man 3. Endurance forløber sig oftest over 2 timer.

Banen byder på alt, hvad man kan forvente af en moderne Racetrack. 29 pitgarager, hver med eget bad og toilet.

Tankstation ligger ca. 10 km fra banen, så vi tanker på køreturen fra hotellet.

Restauranten ved banen er åben, og ellers er der supermarkeder i Alcarrás.

Kaffe er gratis under hele eventet.

Dækservice er åben alle dage.

Forsikring under træning og løb tilbydes. Kontakt Jysk Racing hvis du har behov for dette.

Førermøde afholdes på dansk, fra morgenen af på den første træningsdag og deltagelse er obligatorisk. Mødet er information om banen, sikkerhed og diverse praktiske informationer. Har du andre spørgsmål er de velkomne her.

Transport af motorcykler og udstyr foregår fælles med lastbil, fra Jysk Racings adresse til Spanien og retur. Du vælger dog selv, om du vil deltage i alle 3 ture til Spanien, mens dit udstyr, er med under alle turene. På dagen for afhentning skal vi pakke cykler og grej i transportburene og herefter læsses de på lastbilen. Motorcykler og grej bliver opbevaret i transportburene, på et forsikret lager i Spanien mellem alle events. Når vi ankommer til de forskellige baner står alt klar til udpakning. Nemt og bekvemt. Efter 3 event, læsser vi alt på lastbilen igen og vores udstyr leveres tilbage til Jysk Racing. Her skal burene tømmes og sendes tilbage med lastbilen samme dag som den ankommer til DK.

Transporten er et tilkøb, se nærmere på siden. Vi tager forbehold for udsolgt, da der er begrænsning på antal pladser i lastbilen.

Inkluderet i prisen er de 4 dages træning, transponder, tidstagning, løb og billeder. Efter hjemkomst kommer der en informationsmail vedr. download af billeder.

Fly. Prisen er undersøgt primo oktober ca. 744kr hver vej pr. person.

Hotel. 5 overnatninger i delt dobbeltværelse, ca. 750kr pr. mand. Et rigtig fint hotel.

Bil inklusiv fuld forsikring for alle dage ca. 400kr + benzin pr. person.

Bestiller du i god tid, booker vi samlet, for billigst mulige pris. Ellers skal du selv stå for det, men Jysk Racing er selvfølgelig behjælpelig med info.

Informationsmail sendes ud få dage før afrejse, så alle nyttige informationer er afgivet inden.

Alcarras2020-0
Ny vare