• Tilbud!
  • Nyhed!
  • Valencia 15.-17.04.18

Valencia 25.-27. Januar 2021 (3 dage)

5.175,00 kr.
Inkl. moms Delivery: 3 to 6 weeks

Foråret er kommet godt i gang, og vi er klar på endnu 3 gode dage, med træning og løb på Circuit Ricardo Tormo i Valencia.

Pitgarage

 

 

 

Valencia - Circuit Ricardo Tormo er 4005 meter lang og har 5 højre og 8 venstresving. Verdens bedste MotoGP kørere, bl.a. Valentino Rossi og Marc Márquez ,afslutter hvert år MotoGP sæsonen på denne lækre bane.

Arrangementet
indeholder en masse køretid, primært opdelt i grupper efter omgangstider. I løbet af første dag bliver opdelingen rettet til, så kørernes omgangstider matcher hinanden i de forskellige grupper. Dette øger køreglæden og vigtigst af alt, sikkerheden for alle deltagere. Det er muligt, at få en professionel instruktør, til at vise dig rundt på banen, uanset hvilket niveau du kører på.

Løb
. Hen over weekenden afvikles der løb med stående start:
Til løbene er der 2 klasser. Der er tale om Superbike og Supersport.                                                         

Banen
byder på alt, hvad man kan forvente af en moderne Racetrack og hele 48 pitgarager med eget toilet.

Tankstation
ligger få km fra banen, så vi tanker på køreturen fra hotellet.

Restauranten
ved banen er åben i løbet af dagen.

Kaffe
er gratis under hele arrangementet.

Dækservice
er åben alle dage. Vi har en god aftale, så kom forbi og hør om den.

Forsikring
under træning og løb tilbydes. Kontakt Jysk Racing hvis du har behov for dette.

Førermøde
afholdes på dansk, fra morgenen af på den første træningsdag og deltagelse er obligatorisk. Mødet er information om banen, sikkerhed og diverse praktiske informationer. Har du andre spørgsmål er de velkomne her.

Transport
af motorcykler og udstyr foregår fælles med lastbil, fra Jysk Racings adresse til Spanien og retur. Du vælger dog selv, om du vil deltage i alle ture til Spanien, mens dit udstyr, er med under alle turene.
På dagen for afhentning skal vi pakke cykler og grej i transportburene og herefter læsses de på lastbilen. Motorcykler og grej bliver opbevaret i transportburene, på et forsikret lager i Spanien mellem alle events. Når vi ankommer til de forskellige baner, står alt klar til udpakning. Nemt og bekvemt. Efter 5. event, læsser vi alt på lastbilen igen og vores udstyr leveres tilbage til Jysk Racing. Her skal burene tømmes og sendes tilbage med lastbilen, samme dag som den ankommer til DK.
Transporten er et tilkøb, se nærmere på siden. Vi tager forbehold for udsolgt, da der er begrænsning på antal pladser i lastbilen.
Motorcyklerne afsendes den 10.12.19 og kommer retur 21.4.20.

Inkluderet i prisen er de 3 dages træning, transponder, tidstagning, løb og billeder. Efter hjemkomst kommer der en informationsmail vedr. download af billeder.

Informationsmail
sendes ud få dage før afrejse, så alle nyttige informationer er afgivet inden.

Valencia2020-pit-0
Ny vare